* Da li ste se ikada pitali kako je izgledao ludi provod dalekih i zavodljivih 30-tih i 40-tih godina prošlog veka u kabare klubovima u Francuskoj, Velikoj Britaniji ili Americi?

* Šta se krije iza crvene vetrenjače Moulin Rouge-a u Parizu?

* Zašto su plesne trupe sa Broadway-a najtraženije na svetu?

* Zbog čega je Cirque du Soleil toliko magičan?

* Da li ste poželeli da u svom gradu uživate u fuziji muzike i plesnih performansi, dok svuda oko vas teče najpoznatiji penušavi napitak na svetu?

* Da li biste pre naručili foie gras pate ili fillet mignon, koji se topi u ustima, ili tuna carpaccio ili spicy sushi roll?

* Belo ili crveno vino? Možda, ipak, rose? – Imamo „samo“ 150 etiketa ’’pića bogova’’ iz  stranih i domaćih vinarija da vam ponudimo.

* Da li znate da jedan od naših mnogobrojnih koktela miriše na Chanel no.5? Dobio je naziv po najpoznatijoj holivudskoj divi, koja je odlazila na spavanje samo sa njim na sebi. Marilyn, ooh Marilyn!

DA LI ZNATE DA JE U NOVEMBRU, U SRCU BEOGRADA, SA POGLEDOM NA STRASTVENI TOK REKE SAVE, LAFAYETTE – CUISINE – CABARET – CLUB ŠIROM OTVARIO SVOJA VRATA ZA VAS?

Nalazimo se u Karađorđevoj ulici, u Beton hali, na raskrsnici između novog i starog dela prestonice Srbije. Iznad nas se nalazi Kalemegdanska tvrđava, a iznad nje se pruža najlepše beogradsko nebo.

P.S. Obavezno pogledajte i izlazak i zalazak sunca iz Lafayett-a!

Baš ovde vas čekamo svakoga dana, da podelimo sa vama sve čarolije kulinarstva, na čelu sa našim poznatim šefom kuhinje i njegovim profesionalnim timom.

Misija nam je da zadovoljimo svako vaše čulo pažljivo doziranom kombinacijom gastronomije i hedonizma.

Svakog vikenda ćemo se potruditi da vam pružimo mnogo više od kabarea, mnogo ukusnije od restorana i mnogo energičnije od kluba. Vikendom vas, od 22h, očekuje spektakl. Uživaćete u seriji nezaboravnih performansa naših plesnih i vokalnih umetnika.

Pripemili smo za vas još mnogo zanimljivih stvari, ali pređimo sa reči na dela, dođite i uverite se sami!

Upoznajte pravi Beograd!

‘’LIFE IS A CABARET, SO COME TO THE CABARET.’’

Content is protected. Right-click function is disabled.