JELOVNIK
PREDJELA
-
RATATOUILLE BURATA 2.550,00
Burata na tartu od lisnatog testa sa ratatouille povrćem .
-
PRIME BEEF TATAR 2.950,00
Tatar biftek na hrskavom pave krompiru sa perlama od tartufa.
-
FOIE GRAS 3.950,00
Terrine od pačije džigerice na daikon rotkvi, sa čatnijem od pomorandže.
-
TATAR TUNA 3.290,00
Tuna u japanskom miksu začina na divljem pirinču sa kremom od avokada.
-
MANURI SALATA 1.650,00
Baby spanać salata sa grilovanim grčkim sirom Manuri, pečena paprika, segmenti pomorandže, kinoa i crveni luk.
-
CASARECCE SA TARTUFIMA 2.980,00
Domaća “casarecce” pasta u kremi od putera i crnih tartufa.
-
SAINT JACQUES 1.980,00
Zapečeno meso Saint-Jacques školjke u parmezan sosu.
-
CARPPACIO OD DIMLJENOG BIFTEKA 3.200,00
Sa Bleu d'auvergne sirom, sladoledom od senfa i lešnikom.
SIREVI 100g
PRŠUTE 50g
GLAVNA JELA
-
CANARD AND CASSIS 3.250,00
Pačiji file sa pireom od celera sa penom i sosom od crne ribizle.
-
ĆURETINA FUMÉ 2.450,00
Dimljena ćuretina na zelenom čaju sa pireom od karfiola, gozer pecivom, sotiranom šparglom i gorgonzola sosom.
-
UMAMI BIFTEK 4.250,00
Preliven kremastim miso sosom na koštanoj srži sa flambiranim bukovačama i kremi od foie gras.
-
BEEF ROSSINI 4.450,00
Juneći biftek na krompir pireu, sa foie gras, šparglom i sosom od pečuraka.
-
RISOTTO ROYALE 2.650,00
Kremasti carnaroli pirinač, sa 48 meseci starim parmezanom i 10 godina starenim aćetom.
-
RISOTTO GUANCE DI TORO 2.550,00
Sporo kuvani juneći obrazi, glazirani na kremastom carnaroli pirinču i šafranu.
-
TUNA STEAK 3.960,00
Na salati od rukole, čeri paradajza i kinoe sa taggiasca maslinama.
-
TORTELINI U PUTERU SA TARTUFIMA 4.100,00
Tortelini sa junećim obrazima u puter parmezan sosu sa svežim crnim tartufima.
-
DIVLJI BRANCIN IZ JADRANA 3.960,00
Hrskavi filet brancina na hladnoj salati sa lisičarkama i edamamama, u sosu od putera i belog vina.
PREMIUM STEAKS
Svi stekovi raspoloživi su na upit.
PRILOZI
SUSHI
-
TROPIC VEGE ROLL 1.890,00
Vermićeli nudle sa žilijen povrćem i prelivom od tropskog voća.
-
JIN-JANG ROLL 2.380,00
Tempura gambor, sveža tuna u kombinaciji sa kikiriki sosom.
-
CRISPY SALMON ROLL 2.180,00
Hrskava rolnica sa svežim i dimljenim lososom, preliv od karija.
-
GREEN MOON 2.190,00
Spoj tune, tempura bukovače i goma algi, sa prelivom na bazi susama.
-
SUNRISE ROLL 2.720,00
Uramaki roll sa svežim lososom, Philadelphia sirom i chuka algama, preliven eel sosom.
-
LAFAYETTE ROLL 2.980,00
2 pohovane soft shell krabe, hrskavi luk, karpaćo od hobotnice sa eel sosom.
-
NIGIRI MIX PREMIUM 3.350,00
1x biftek, 1x tuna, 1x losos, 1x scalop, 1x dimljena jegulja, 1x brancin.
-
NIGIRI KOBE JAPAN 5.650,00
DESERTI
-
CHOCOLATE CAVIAR 920,00
Pečeni čokoladni mousse sa bademom, sladoled od čokolade, mousse gianduia, cremeux od čokolade i domaći čokoladni kavijar.
-
LEMON TART 930,00
Sable badem, cremeux od limuna, krem od Madagaskar vanile, kompot od đumbira i egzotičan yuzu citrusni mering, šećerna vuna.
-
PAVLOVA 890,00
Hrskavi Pavlova mering, sorbe od crne ribizle sa borovnicom i malinom, cremeux od crne ribizle, krem od Madagaskar vanile, baršunasti mousse od bele čokolade.
-
CHOCOLATE NEST 1.090,00
Jaje od francuske premium čokolade – crna čokolada punjena mousse-om od bele čokolade, čokoladnim kolačem i žumancetom od manga i marakuje.
– PASSION Crna čokolada, karamel od marakuje, mlečna čokolada, mango
– ASIA Karamel čokolada, gianduia, yuzu, miso slana karamela
– PISTACHIO Mlečna čokolada, pistać praline, bela čokolada, Maldon so
– ZEPHYR Bela čokolada, vanila, kokos, mango, marakuja, đumbir
– GIANDUIA Mlečna čokolada, susam, gianduia, kafa
– HAZEL Bela čokolada sa lešnikom, mlečna čokolada, lešnik praline