XXX_0507

Kabare-Magic Lafayett

Vrhunski koreografi, zajedno sa profesionalnim baletskim i plesnim igračima, izvode kabaretski spektakl koji se odigrava u prefinjenom ambijentu, okupanom svetlima. Svaka tačka programa je interaktivan šou u kome i publika učestvuje u stvaranju magije.
Kabare Lafayette je programska čarolija ispunjena muzikom, atraktivnim igračkim performansima, vokalnim i instrumentalnim solistima te humorističkim i satiričnim skečevima od strane konferansijea programa. Sve to uz večeru a la carte i piće.
Umetnički direktor i koreograf Lafayette programa, Milan Gromilić kaže da je srećan sto je umetnost dobila jos jednu šansu da se približi publici i da mu je kabaretski program veliki izazov i inspiracija. I ne samo njemu, nego čitavom ansamblu, te da svi zajedno daju najbolje od sebe kako bi Beograd i na ovaj način bio prava metropola, kada je u pitanju noćni život.
Stalnu postavu umetničkog ansambla čine baletski igrači Pozorišta na Terazijama i Narodnog pozorišta, u ulozi voditelja Ivan Zekić glumac, Bojana Simeon pevačica i glumica, Filip Pat instrumentalista, Marija Nešić i Mirjana Matić operske pevačice, Aleksa Jelić pevač i performer, Danijel Kajmakoski pevač, Sanja Obradinović i Latica Adnađ akrobate…
Naše kabare noći s vremena na vreme uveličavaju i gostujući umetnici kao što su Bane Tomašević glumac, Katarina Gojković glumica,Kristina Savić glumica, Vladan Savić glumac, Zejna pevačica i dr.

dj Muki _ lafayette

DJ-Dance avec moi

Kao u modernim bajkama, Lafayette se posle ponoći iz restoranskog ambijenta sa kabaretskim programom, pretvara u KLUB gde gosti napuštaju udobne stolice i prepuštaju se neodoljivim ritmovima DJ-eva , koji su zaduženi za sjajnu atmosferu.
Muzika koju neguje Lafayette je plesna, dance muzika sa primesama house I pop muzike, obojena svetlosnim efektima, stvarajući ugođaj svetskih klubova.
Muzici se pridaje velika pažnja, pa uz najbolje domaće DJ-eve , gostuju i svetska imena.
Čast da otvori Lafayette pripala je francujskoj zvezdi DJ Muki-u / Cannes / Ibiza / London koji je bio gost Lafayette Grand Opening-a 12 /13 /14 decembra.
Sledeća svetska zvezda koja je gostovala u Lafayettu prvi dan Nove 2020. godine, bio je DJ Shantel, maestro dobrih zabava, čiji stil je fantastičan mix elektro ritmova i tradicionalne muzike.

glumci pevaju

Glumci pevaju

Specijalni novogodisnji kabare “Glumci pevaju”cine fantasticni vokalno glumacki kvartet: Bane Tomasevic (prvak Narodnog pozorista i Misa Zvornik u seriji “Ubice mog oca”),Katarina Gojkovic ( prvak JDP-a, sjajan vokal, cerka Cuneta Gojkovica i upravo joj je PGP izdao muzicki album).Bane i Katarina su glumacki par u Mjuziklu “Ljubav i Moda” . S njima nastupaju i Vladan Savic, prvak Pozorista na Terazijama i glumac predstava “Cigani lete u nebo, Zona Zamfirova, Mama Mia, Viktor Viktorija I Grk Zorba” .Autor je kabarea “Brak u stvari ljubav“ i “Kao da sam te sanjao“, koji se izvode sirom Srbije i u inostranstvu. Tu je i
Kristina Savić, solista Pozorišta na Terazijama koja igra u svim predstavama ovog pozorišta od “Chicago “ pa na dalje, ima bogatu pevačku karijeru, i kao solista i kao prateći vokal Zdravka Colica.
Novogodišnji program je sastavljen od pop i rok numera, evergrin i džez balada, Sansona, mjuzikl numera, sve do popularnih stranih izvođača. Kao i od delova kabarea u kojima Kristina i Vladan Savić zajedno nastupaju. To je kolaž duhovitih osvrta na odnose muškaraca i žena u braku i van njega, prožet mnoštvom živo izvođenih numera. Među njima se nalaze pesme najznačajnijih domaćih i stranih izvođača: Bisera Veletanlić, Đorđe Balašević, Bajaga, Riblja Čorba, Aleksandra Kovač, Toše Proevski, Zdravko Čolić, Arsen Dedić, Josipa Lisac, Adele, Christina Aguilera, Jack Brel, Lara Fabian, Frank Sinatra, Lisa Minelli, Michael Buble…Life is a cabaret!

Content is protected. Right-click function is disabled.